Veelgestelde vragen

Wij werken met een allround vaste prijs van €599. Als ondernemer heb je al genoeg investeringen, daarom kun je het ook in 2 of 3 termijnen betalen.

De naam zegt het al! Wij leveren allround websites op voor MKB’ers, ZZP’ers en andere ondernemers die goedkoop en snel online willen. Met onze bewezen structuren ontwerpen wij mobielvriendelijke professionele websites die makkelijk gevonden worden op Google. Dit leid tot meer website bezoekers en nieuwe aanvragen via je website.

Heeft jouw website een speciale functie nodig zoals een autoverkoop module? Wij doen dit graag voor je! Stuur ons een bericht en vraag naar de mogelijkheden.

Bij Allround Website kun je voor veel meer terecht dan alleen een professionele en betaalbare website. Wij kunnen jouw website ook beter vindbaar op Google maken of een professionele logo voor jouw nieuwe website maken. Dit is nog lang niet alles, Allround Website heeft een divers team van professionals. Heb je een specifieke behoefte? Laat het ons weten!

Waarom een website laten maken door Allround-Website.nl? Omdat je bij ons weet waar je aan toe bent! Wij hebben een vaste prijs met de beste kwaliteit die je voor een website kunt wensen. Zelfs als jij jouw website bij ons laat hosten betaal je een vast bedrag en geen maandelijkse kosten.

Wij werken met een allround vaste prijs van €599. Als ondernemer heb je al genoeg investeringen, daarom kun je het ook in 2 of 3 termijnen betalen. De prijs is inclusief écht alles. Oké, ex BTW, maar dat ken je als ondernemer!

Heb je nog vragen die hierboven niet beantwoord worden? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Waarom Allround-website.nl?

Allround website pakket: €599

Allround website, zonder maandelijkse kosten!

Vragen of hulp nodig?

Mail ons dan!
Eén van onze specialisten helpt
je graag verder!

Website door: Allround Website

klantbeoordelingen

9,2
4.6/5

Openingstijden

Maandag:       09.00 – 17.00
Dinsdag:         09.00 – 17.00
Woesndag:     09.00 – 17.00
Donderdag:    09.00 – 17.00
Vrijdag:           09.00 – 17.00
Zaterdag:        Gesloten
Zondag:          Gesloten