6 redenen waarom MKB'ers en ZZP'ers een website moeten hebben

De online aanwezigheid van een MKB en ZZP, ongeacht de branche, kan een enorme impact hebben op het succes ervan. Tegenwoordig realiseren sommige MKB’ers en ZZP’ers zich nog steeds niet dat een meerderheid van hun klanten hun website zullen bezoeken voordat ze een aankoop doen.

Het hebben van een sterke online aanwezigheid, met name een website, kan het maken of breken om meer inkomsten te genereren. Ja, de kwaliteit van uw website heeft invloed op de resultaten, maar het doel van dit artikel is om te benadrukken hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat u een website heeft.

Ik heb talloze bedrijven van verschillende grootte geholpen bij het creëren van hun digitale aanwezigheid. In sommige gevallen aarzelen organisaties om online te gaan omdat ze vinden dat ze niet technisch genoeg zijn en niet begrijpen hoe ze een website moeten beheren. Andere keren maken bedrijven zich zorgen over de prijs.

Geloofwaardigheid

Een van de belangrijkste redenen waarom u een website voor uw bedrijf zou moeten hebben, is om de geloofwaardigheid van uw MKB of ZZP te vergroten. De kans is groot dat er meerdere providers zijn die een vergelijkbare service bieden als de jouwe. Een manier om op te vallen is door een website te hebben die er goed uitziet en duidelijk kwaliteitsinformatie aan uw consumenten communiceert.

Zonder een website kunnen mensen uw legitimiteit als MKB of ZZP in twijfel trekken. Het hebben van een website is een kans om een ​​geweldige eerste indruk te maken en mensen het gevoel te geven dat u een echt bedrijf bent.

Merk

Het presenteren van uw bedrijfsnaam aan uw potentiële klanten is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen. Door duidelijk vast te leggen wie u bent, wat u vertegenwoordigt en waar u voor staat, vergroot u de kans dat uw klanten bij u kopen of een dienst afnemen.

Dit is ook iets waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Zonder een website kan het een ongelooflijke uitdaging zijn om dit te doen, omdat mensen niet gemakkelijk kwaliteitsvolle en betrouwbare informatie over uw bedrijf kunnen vinden.

Leads

Misschien wel een van de meest belangrijke redenen om een ​​website voor uw bedrijf te hebben, is omdat het uw kansen op het krijgen van leads kan vergroten.

Zodra mensen u online vinden, geïnteresseerd raken in uw product of dienst en meer willen weten, weten ze hoe ze contact met u kunnen opnemen dankzij de informatie op uw website, waardoor u uw omzet kunt verhogen. Hoewel websites kosten met zich meebrengen, hebben ze bij correct gebruik een positieve rol.

Klantenbestand vergroten

Als je eenmaal online bent en een SEO-geoptimaliseerde website hebt, heb je een kans om in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Dit betekent dat wanneer mensen op zoek zijn naar een product of dienst, de kans bestaat dat uw website in de resultaten verschijnt. Dit geeft u de mogelijkheid om uw klantenbestand drastisch te vergroten.

Tijd besparen Klantenservice

Veel bedrijven krijgen telefoontjes van prospects of bestaande klanten die eenvoudige vragen stellen over locatie en openingstijden. Als je een oproep mist, is de klant ontevreden. Gesprekken kunnen uw personeel er ook van afleiden zich te concentreren op de belangrijkste onderdelen van uw bedrijf. Een website kan deze oproepen verminderen en de interne productiviteit verhogen. Tegelijkertijd helpt het klanten nuttige informatie te vinden zonder te hoeven bellen, wat uiteindelijk zorgt voor een algehele betere gebruikerservaring.

Digitale marketing

Als u van plan bent gebruik te maken van digitale marketing om uw leads te vergroten en uw bedrijf te laten groeien, wilt u waarschijnlijk verkeer naar een website of bestemmingspagina leiden. Om dit effectief te doen, maakt u gebruik van historisch verkeer dat naar uw website is gegaan, zodat u zich kunt richten op de meest gekwalificeerde klanten en de beste rol op uw advertentie-uitgaven kunt behalen. Dit is iets dat niet met terugwerkende kracht kan worden ingesteld, dus het is het beste om uw website vroeg te laten draaien, zelfs als u op dit moment niet van plan bent advertenties weer te geven.

Websites zijn tegenwoordig essentieel voor het bedrijfsleven geworden. Ik raad ten zeerste aan om een website te laten maken als je dat nog niet hebt gedaan. Je kunt het in de loop van de tijd verbeteren, maar de sleutel is om te beginnen.

Waarom Allround-website.nl?

Vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op!
Eén van onze specialisten helpt
je graag verder!

Website door: Allround Website

Openingstijden

Maandag:       09.00 – 17.00
Dinsdag:         09.00 – 17.00
Woesndag:     09.00 – 17.00
Donderdag:    09.00 – 17.00
Vrijdag:           09.00 – 17.00
Zaterdag:        Gesloten
Zondag:          Gesloten

Wij zijn gecertificeerd

Allround website laten maken Google certified