Waarom u een Google Mijn Bedrijf-account nodig heeft

Uw Google Mijn Bedrijf-account

U hebt een Google Mijn Bedrijf-vermelding nodig als u wilt dat uw lokale bedrijf wordt gevonden met een eenvoudige Google-zoekopdracht. Met Google Mijn Bedrijf kan uw bedrijf worden gevonden wanneer mensen op Google naar bedrijven zoals het uwe zoeken. Om uw lokale bedrijf goed te laten scoren in Google, heeft u een Google Mijn Bedrijf-vermelding nodig.

Als u geen Google Mijn Bedrijf-account heeft, loopt u veel mis. Het goede nieuws is dat Google Mijn Bedrijf GRATIS is, waardoor Google Mijn Bedrijf het beste koopje is in online marketingtools!

Word gevonden met Google Mijn Bedrijf

Zelfs als u een fysieke winkel runt, moet u een solide online aanwezigheid hebben. Waarom? Omdat de meeste klanten en prospects hun aankoop beginnen met een online zoekopdracht. De meeste mensen beginnen hun online zoektocht naar alle producten en diensten op Google.

Wanneer iemand naar uw lokale services zoekt, kunnen ze uw bedrijf vinden via een Google-zoekopdracht, maar het helpt echt als u een robuuste Google Mijn Bedrijf-pagina heeft. Een goed ontwikkelde Google Mijn Bedrijf-vermelding toont uw adres (of verbergt het, als u dat wilt), uw openingstijden, producten, services, foto’s, informatie over uw bedrijf, foto’s, artikelen die u plaatst en nog veel meer.

Google Mijn Bedrijf kan ook uw lokale zoekresultaten verbeteren. Uw Google-profielbedrijf kan aan de rechterkant van pagina één worden weergegeven wanneer iemand naar u zoekt. Dat is goud. En het is GRATIS.

Zelfs als u al een website en sociale media heeft, helpt uw ​​Google Mijn Bedrijf-pagina om resultaten te behalen. Google Mijn Bedrijf-accounts bieden ook toegang tot basisanalyses, zodat u kunt zien hoe vaak er op uw Google Mijn Bedrijf-pagina is geklikt, of ze u hebben gebeld en of ze uw website hebben bezocht. Dat is allemaal zeer nuttige informatie. En nog belangrijker, het kan leiden tot verkopen.

Google Mijn Bedrijf helpt klanten op de hoogte te houden

Laat het niet aan Yelp, online YellowPages, TripAdvisor en andere sites van derden over om informatie over uw bedrijf te verstrekken. Wanneer iemand naar uw bedrijf zoekt, zouden ze de juiste informatie moeten vinden, rechtstreeks van jou. U wilt uw klanten niet aan het gissen of, erger nog, verkeerd laten informeren.

Uw Google Mijn Bedrijf-vermelding bevat uw naam, adres, telefoonnummer, contactgegevens, uw openingstijden en meer. Je kunt updates plaatsen om nieuwe services te delen, aankondigen of je tijdelijk gesloten bent, zakelijke COVID-19-updates delen en nog veel meer.

Google Mijn Bedrijf geeft u een boost in geloofwaardigheid

Klanten hebben 70% meer kans om bedrijven te bezoeken met een Google Mijn Bedrijf-vermelding en twee keer zoveel kans om het vertrouwen van klanten te winnen.

Vertrouwen is essentieel als het gaat om het doen van een aankoop. Hoe meer vertrouwen een consument voelt, hoe groter de kans dat hij iets koopt. Uit onderzoek blijkt dat een goede Google Mijn Bedrijf-pagina het bezoek met 38% verhoogt en dat 29% van die bezoekers eerder geneigd is iets te kopen.

Google Mijn Bedrijf-beoordelingen

Google Mijn Bedrijf-reviews helpen ook om vertrouwen op te bouwen. 88% van de consumenten vertrouwt online beoordelingen evenveel als persoonlijke aanbevelingen. Positieve beoordelingen helpen bezoekers u en uw bedrijf beter te begrijpen. Als je goed werk voor iemand hebt gedaan, vraag dan om een ​​Google Review door je Google-reviewlink te sturen. Hoewel het in het begin misschien onhandig lijkt om om een ​​beoordeling te vragen, moet u er een gewoonte van maken om te vragen. En vergeet niet om online op deze reviews te reageren, of de review nu positief is of niet.

Uw bedrijf claimen op Google Mijn Bedrijf

Optie 1:

Meld u aan of log in op Google Mijn Bedrijf. Zoek uw bedrijf en selecteer het. Volg daarna de stappen om te bevestigen dat u de eigenaar bent.

Optie 2:

Zoek uw bedrijfsvermelding in Google Maps en klik op ‘Deze vermelding beheren’.

Optie 3:

Zoek de bedrijfsvermelding op in Google Zoeken en klik op ‘Bezit van dit bedrijf?’

Maak je geen zorgen als je in eerste instantie niet de hele Google Mijn Bedrijf-pagina kunt invullen. Zodra u heeft geverifieerd (doe dit via de post of eventueel door een telefoontje.. het hangt ervan af) dat u de eigenaar bent, kunt u uw gegevens bewerken.

Hier is een goede pagina met veelgestelde vragen van Google over Google Mijn Bedrijf

Uw bedrijf bewerken op Google Mijn Bedrijf

Wanneer u uw Google Mijn Bedrijf-profiel moet bewerken:

  • Meld u aan bij Google Mijn Bedrijf.
  • Open de locatie die u wilt bewerken.
  • Klik op “Info” in het menu aan de linkerkant. Gebruik het kleine potloodpictogram om uw bewerkingen uit te voeren.
  • Als u een sectie wilt verwijderen, klikt u op de X.
  • Als u klaar bent, klikt u op ‘Toepassen’.

Foto’s plaatsen… Veel foto’s

Wanneer u uw Google Mijn Bedrijf-profiel maakt, kunt u een logo en omslagfoto toevoegen. Deze helpen mensen uw merk te leren kennen en herkennen. U moet ook foto’s plaatsen van het interieur en exterieur van uw kantoor/winkel, als het een openbare plaats is.

Met foto’s kunt u uw locatie, uw producten/services en uw werk promoten. Bedrijven met afbeeldingen krijgen 42% meer verzoeken om een ​​routebeschrijving en 35% meer klikken naar hun websites. Zorg ervoor dat uw foto’s scherp, scherp en mooi zijn. Een geweldige foto kan een verkoop opleveren.

Plaats nieuws, updates en speciale aanbiedingen

Uw essentiële informatie, zoals uw adres, openingstijden en contactgegevens, moet altijd up-to-date en nauwkeurig zijn. Zorg ervoor dat u deze informatie bij elke wijziging aanpast.

U kunt ook berichten maken om klanten te informeren over updates, nieuwe producten, aanbiedingen en evenementen. Deze berichten houden je profiel fris en moedigen bezoeken aan je fysieke of digitale winkel aan.

Conclusie

Een goed uitgewerkte en complete Google Mijn Bedrijf pagina kan mensen naar je toe trekken. Maar houd er rekening mee dat dit GEEN eenmalig project is. Elke week moet je een bericht plaatsen, een paar foto’s met een beschrijving toevoegen en die pagina VERS houden. Zorg ervoor dat je legale foto’s gebruikt. Steel ze nooit van Google. Hier is een bericht over het verkrijgen/gebruiken van legale foto’s op uw website.

Heb je hier geen tijd of energie voor, schakel dan Allround-website.nl in. We maken, beheren en updaten veel Google Mijn Bedrijf-pagina’s. De eerste installatie is een bescheiden vast bedrag, inclusief het toevoegen van al uw informatie, uw services, foto’s, logo, omslagafbeelding en meer. We kunnen dan elke week een bericht schrijven en/of de pagina bijwerken om uw Google Mijn Bedrijf-pagina er goed uit te laten zien, zodat Google uw bedrijf beter kan indexeren en promoten.

Waarom Allround-website.nl?

Vragen of hulp nodig?

Mail ons dan!
Eén van onze specialisten helpt
je graag verder!

Website door: Allround Website

Openingstijden

Maandag:       09.00 – 17.00
Dinsdag:         09.00 – 17.00
Woesndag:     09.00 – 17.00
Donderdag:    09.00 – 17.00
Vrijdag:           09.00 – 17.00
Zaterdag:        Gesloten
Zondag:          Gesloten

Wij zijn gecertificeerd

Allround website laten maken Google certified