Een website bouwen: het proces

Een website bouwen

Het kiezen van een website-ontwerpbedrijf is een cruciale beslissing. Wees gerust, we begrijpen dat u ons niet zomaar een project in handen geeft, maar dat u uw bedrijf aan ons toevertrouwt. Bij Devine Design werken we nauw samen met elke klant om een ​​site te creëren die hen en hun bedrijf echt vertegenwoordigt.

Dit zijn de stappen die we nemen om websites voor onze klanten te bouwen.

Interview

Niemand begrijpt uw ​​business beter dan u, dus u praat, wij luisteren. We leren alles wat we kunnen over uw bedrijf en uw doelen. Zodra we uw bedrijf beter begrijpen, onderzoeken we wat anderen in uw branche doen, zowel online als offline. We vragen je om ons Website-inhoudsformulier in te vullen om er zeker van te zijn dat we alle details goed hebben.

Navigatie

We besteden veel tijd aan websitenavigatie. Je wilt nooit mensen kwijtraken. We stellen een schriftelijk plan/schema op om de structuur van de site te verduidelijken, meestal op uw WordPress-website.

Inhoud

Content is key, content is king. We helpen bij het ontwikkelen van uw inhoud met behulp van zoekmachinevriendelijke/zoekwoordrijke tekst die duidelijk en gemakkelijk te lezen is. Less is more als het om tekst gaat. We proberen elk woord betekenisvol te maken.

Jouw uiterlijk

We maken een ontwerp dat gebruikmaakt van uw logo, bedrijfskleuren en bedrijfsesthetiek, met foto’s en afbeeldingen die bijdragen aan uw doelstellingen. Uw site weerspiegelt u en uw bedrijf. Omdat dit JOUW website is. Het moet synchroniseren met al je andere dingen: sociale media, onderpand en meer.

Testen

Uw site wordt getest, getest en getest om er zeker van te zijn dat afbeeldingen mooi en snel laden, links correct werken, de inhoud correct is en nog veel meer. We doen altijd een zachte lancering en testen alles ook op het live platform.

301 omleidingen

Een 301-omleiding is als een e-mailforwarder. Zodra u een stuk website-inhoud van de oorspronkelijke URL heeft verwijderd, ontvangt iedereen die deze probeert te bezoeken een 404, wat betekent dat de pagina niet is gevonden, tenzij deze een 301-omleiding krijgt. Een 301-omleiding laat zoekmachines de nieuwe locatie van een oudere pagina/soortgelijk materiaal weten. 301-omleidingen zijn essentieel voor SEO. Als u een bestaande website heeft en we zijn deze aan het herontwerpen, dan zorgen wij voor uw 301-omleidingen.

Launch

3,2,1… OPLEVEN! We lanceren onze websites meestal in de vroege uurtjes, wanneer er minder ogen op internet zijn. Als je een bestaande website hebt, wordt die verwijderd en komt de nieuwe in de plaats. Het proces gaat meestal vrij snel.

Website-training

Als u zelf wijzigingen aan uw website wilt aanbrengen, geven we u een login en leren we u de basisprincipes die u moet kennen. Sommige klanten werken graag aan hun sites, anderen geven er de voorkeur aan dat wij die verantwoordelijkheid nemen.

Partnerpakketten

Zodra we een mooie, snel ladende website voor uw bedrijf hebben gemaakt, die u kunt vinden met een eenvoudige Google-zoekopdracht, kunnen we met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw site hard blijft werken voor uw bedrijf. Hoe geweldig uw website ook is, Google vereist regelmatige, gestage veranderingen om een ​​site goed te indexeren/ranken. Een slapende website kan niet goed blijven ranken. Net als computersoftware moeten er regelmatig updates voor uw websitesoftware worden uitgevoerd om malware en spyware te voorkomen. Klik voor details over onze partnerpakketten. We doen deze updates regelmatig onder al onze partnerpakketten. Onze partnerpakketten houden ons in uw team, zodat u weer verder kunt met uw belangrijke werk!

We zijn hier voor jou!

We zijn er voor u voor, tijdens en na de lancering van uw website. Bel ons met vragen, informatie, advies en meer.

Op zoek naar een geweldige website? Klik hier voor ons formulier. Ontvang een website-offerte om een ​​offerte op maat te krijgen voor uw volgende geweldige website!

Waarom Allround-website.nl?

Vragen of hulp nodig?

Mail ons dan!
Eén van onze specialisten helpt
je graag verder!

Website door: Allround Website

Openingstijden

Maandag:       09.00 – 17.00
Dinsdag:         09.00 – 17.00
Woesndag:     09.00 – 17.00
Donderdag:    09.00 – 17.00
Vrijdag:           09.00 – 17.00
Zaterdag:        Gesloten
Zondag:          Gesloten

Wij zijn gecertificeerd

Allround website laten maken Google certified